24. 11. 2011

Basetí dovolená v psí školce

Zatímco se páníčci toulali Londýnem, řádila basetice ve školce. Když jsme si jí přijeli po 10ti dnech vyzvednout, byla špinavá jako čuník, lehce hubenější (vůbec jí to neuškodilo) a nejevila extra nadšení odebrat se k domovu.  Docela by mě zajímalo, co tam vyváděla (něco napověděly fotky..) Podle zpráv "dogsitter" museli baseťouše pravidelně  tahat z místnosti se žrádlem, protože ji odmítala opustit a snažila se sežrat všechno jídlo ostatním psům. Živě si toho našeho otesánka dovedu představit. Baset má nonstop hlad. 





Dalších 14 dnů se za každou cenu snažila dostat zpátky do školky, takže jsme byli  každodenně v očekávání, co zase provedla. Baset je nejen nesmírně tvrdohlavé zvíře, ale taky pěkně pomstychtivé. Noviny roznesené po celém bytě, boty nacpané v pelíšku nebo na sedačce, prádlo vytahané na chodbu (madam přišla na to, jak si otevřít dveře do šatny) a jako bonus pro páníčky, loužička uprostřed pokoje.  Občasné kvílení nepočítám, protože madam kvílí jen 2 minuty, když stojí páníčci za dveřmi. Bylo nám divné, že si sousedi nestěžují na hluk, protože basetí štěkání je slyšet na kilometr daleko, jenže co by se baseťouš namáhal. Není přece hysterický yorkshír, co vykřikuje celý den, ale mazanej baset, ne????






Naštěstí po 14 dnech zlobení, pochopila, že s páníčkama nehne a že je ještě nemá tak dobře vycvičené, aby skákali, jak si ona zamane, a zase se z ní stal pohodlný domácí baset, co se vyhřívá u topení a venku se snaží sežrat, co nejvíc odpadků.





Psí školka Happy Dog je úžasné zařízení. Pejsanům se opravdu věnují, dělají i výcvik. Bojácní pejskové se tam otrkají a ti ostatní si vyzkouší jaké to je být ve směčce, pes je přece jenom smečkový tvor a nemá rád samotu. A protože všechno dění pravidelně dokumentují a informují na svých stránkách nebo na facebooku, mají páníčci přehled, co ten jejich čtyřnohý štěkal vyvádí.





Žádné komentáře:

Okomentovat

Psí školka Happy Dog 20.dubna 2013

Gina psí školku miluje. Vždycky přijde děsně utahaná a potom dva dny prospí. A takhle tam řádí.